“De zin” van de juiste kleding

Ben jij modebewust en ga je mee met iedere trend die zich voordoet? Of maakt het je niet zoveel uit wat voor een soort kleding je draagt? Ik ben zo’n laatste type. Voor mij moet kleding vooral lekker en comfortabel zitten. Ik draag graag leuke kleding maar kan niet zeggen dat ik nou heel erg modebewust ben. Een fijne broek met een mooi overhemd ziet er keurig uit ook al is het niet de kleur die er op dat moment in de rage is. Wel vind ik dat kleding mooi moet aansluiten, niet te los en zeker niet te strak. Uiteraard heeft ook dit weer te maken met wat voor een lichaamsbouw je hebt, maar slodderige kleding staat niemand mooi.

Op zoek naar de kleding die geschikt is voor jouw lijf

Door het dragen van kleding die geschikt is voor jouw lijf en waar jij je prettig in voelt krijg je meer zelfvertrouwen. Waarschijnlijk kan iedereen dit wel beamen. Je kent vast en zeker het gevoel dat je op je werk zit en denkt pfff deze broek zit me veel te strak of de mouwen van dit hemd zijn zo lang dat ik ze 3 keer moet omslaan. Je kleding zit dan letterlijk niet lekker om je vel, waardoor je zelf ook niet lekker in je vel zit.

Lekker is belangrijker dan trendy

Als je net zoals ik niet zo heel veel waarde hecht aan de nieuwste trends en dan waarschijnlijk ook niet zo houdt van winkelen, zijn internetwinkels de uitkomst! Less is more dus ik koop niet lukraak kleding maar als er iets nieuws nodig is dan gebruik ik het internet voor het zoeken van een nieuw kledingstuk. Echter is de maat toch vaak een probleem. Je besteld een broek in de maat die je normaal gesproken hebt, maar als deze bezorgt wordt en je wilt m passen dan krijg je de knoop niet eens dicht! Dan is het dus terugsturen en een maatje groter bestellen. Soms bestel ik gewoon 3 maten en stuur ik de 2 broeken terug die me niet goed zitten.

Geen maatprobleem bij het kopen van een overhemd

Bij het kopen van overhemden heb ik nooit dit probleem! Waarom niet zou je denken… Nou omdat ik hiervoor de perfecte webshop heb gevonden! Mijn overhemden bestel ik bij overhemden.com . Ieder merk overhemd heeft een ander model maar alle maatvoeringen kun je vinden op deze site! Ook is er een stappenplan om de juiste maat overhemd te bepalen. Ik heb al vele merken overhemden aangeschaft en allemaal in precies de goede maat!